CSAPATUNK

Pecsenka - Czifra Katalin

Ügyvezető 

Cégünk húsz éve működik 100%-ban magyar tulajdonként, s ez idő alatt, kiemelkedő szakmai tapasztalatra tettem szert az ipari takarítás minden területén. Élsportolóként, olimpikonként, testnevelő tanárként és három gyermekes édesanyaként szerzett kompetenciáimat hasznosítom a hétköznapi és az üzleti életben egyaránt.


Halász István 

Műszaki igazgató

Új technológiák felkutatásával, személyi és tárgyi feltételek biztosításával állok a Mega Clean 2001. Kft rendelkezésére külsős vállalkozóként. A területi vezetőink koordinálásával, a feladatok kiosztásával és nyomon követésével foglalkozom. 


Vámosi  György

Területi vezető

Már több, mint tíz éve állok a Mega Clean 2001 Kft. szolgálatában. Célom, hogy az általunk takarított helyeken ne csak egy külsős cég munkatársai, hanem a szakmájukat jól ismerő, segítő partnerei legyünk Tisztelt Megrendelőinknek. 

Tóth Péter

Területi vezető

Közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, 2012 óta erősítem cégünk csapatát. A kiemelt ügyfelek kezelésével, valamint az operatív kérdések megoldásával foglalkozom a mindennapjaimban. Szeretem a kihívásokat a munkatársaimat és a Megrendelőinket, akiknek szívesen dolgozom.

  Perlaki Nóra

Irodavezető

Több kereskedelmi multinacionális cégnél szerzett tapasztalatommal  segítem a vállalkozást külsős munkatársként. Kimagasló szinten használom az Office programokat, így én kezelem a bizonylatokat, szállító leveleket, számlákat és az ajánlatokat.